Theaterlessen

Theaterlessen
Theatron verzorgt theaterlessen in de noordelijke provincies voor alle leeftijden. Er zijn  theaterlessen voor beginnende en voor gevorderde spelers.  De nadruk ligt op spelplezier, vertrouwen en op persoonlijke uitdaging in het spel. 
Heb je altijd al eens theaterlessen willen volgen om te kijken of het iets voor je is, of heb je al toneelervaring en zou je graag je acteerkwaliteiten willen verdiepen terwijl je aan een korte voorstelling werkt?
Dan zijn de theaterlessen van Theatron iets voor jou.
Onder leiding van een ervaren theaterdocent&regisseur werk je spelenderwijs aan je spelkwaliteiten. Spelplezier en binnen een veilige omgeving je grenzen verleggen zijn kernvoorwaarden in je leerproces.
———————————————————————————————————
Theaterlessen:
Binnen deze lessenserie werk je met verschillende theatervormen. Iedereen kan toneelspelen, in deze serie ontdek je waar jouw spelkwaliteiten liggen en wat je nog verder kan ontwikkelen. Een veilige sfeer, en plezier maken met elkaar staan voorop, maar binnen deze setting werk je aan je zelfvertrouwen en ben je in staat om jezelf te verrassen.
Je docent is Grytha Visser, een ervaren theaterdocent en regisseur die haar cursisten en spelers zelfvertrouwen geeft. Ze  werkt vooral vanuit energie en ze laat spelers  leren door te doen. Tijdens de lessen krijg je feedback waarmee je je eigen leerproces vorm kan geven.
De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als voor gevorderde spelers omdat je binnen de lessen bediend wordt op je persoonlijke spelkwaliteiten. Bij voldoende animo worden er meerdere groepen gevormd.
Werken aan een voorstelling:
Voor deze lessenserie moet je ervaring hebben met toneelspelen. Je werkt spelenderwijs aan je spelkwaliteiten terwijl je ondertussen repeteert voor een voorstelling die je aan het eind van de cursus presenteert voor publiek. Deze voorstelling wordt gemaakt met een professionele regisseur (Grytha Visser) en wordt versterkt door een op maat gemaakt sound-decor. (Omar Bakker).

Informeer hier naar de mogelijkheden.